Tribit XSport Fly

RON160.00
Tax included

Tribit XSport Fly

Hi-Fi Stereo Sound with Rich Bass.

CVC 6.0 Noise Cancellation for Hands-Free Call.

CSR Chips and Bluetooth 4.1 Technology.

Wireless.

 • Color Black
 • In Ear
 • 10 hours playtime
 • Microphone 
 • 13 g
 • Water resistance IPX7
 • Wireless
Quantity

 • Livrare rapidă Livrare rapidă
 • 2 years warranty 2 years warranty
 • Cutting-edge stereo sound— Armed with the latest-and-greatest CSR chip technology, these wireless earbuds will blow you away with their crystal-clear sound. The powerful subwoofer provides heart-thumping base, while CVC6.0 noise reduction creates a truly immersive listening experience.
 • Extreme waterproof— whether you’re breaking a sweat or caught in the rain, The Tribute sport fly IPX7 waterproof Bluetooth headphones will outlast it all. Premium waterproofing will survive splashes, sprays, and even accidental Immersion.
 • Stay-put, lightweight design— these titanium alloy Bluetooth headphones weigh a next-to-nothing 0.46oz. They're so light, you’ll almost forget you’re wearing them. Better still, the over-the-ear-design will keep them in place during the most vigorous of workouts.
 • Quick charge and extended playtime— low on battery? 10 minutes is all it takes for an hour of playtime. You’ve got important things to do— waiting for your earphones to charge isn’t one of them. These sport wireless earbuds reach full charge in 2 hours, providing 8 hours of use.
 • Dual device pairing— two is better than one. The Tribute sport fly Bluetooth headphones can be paired with two Bluetooth devices at once! You’ll be able to switch between music and calls with ease. The amazing 33ft range allows you to move freely without losing Connection.

Data sheet

Bluetooth Profiles
A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Bluetooth Version
v 4.1
Operating range
Up to 10 meters
Rezistenta la apa
IPX7 - rezistenta la scufundari de pana la 1 m adancime pentru cel mult 30 minute
Music play time
8 h
Charging time
2h
Weight (grams)
13 g
Charging Voltage
5V
Microphone
Yes
Cod Produs
BTH21

Write your review!

12/04/2019

Incantat de achizitie

folosesc in mod uzual castile de la Apple, deoarece sunt de buna calitate nu ma deranjeaza la urechi. Am cumparat acest produs si se potriveste exact la fel si suna la fel ca castile Apple. Tocmai am primit acest produs si sper ca aceasta calitate va ramane aceeasi pentru mult timp.

12/02/2019

Ieftine si bune

Aceste casti sunt fantastice. Anularea zgomotului este uimitoare, fixarea lor in ureche este perfecta si nu se misca atunci cand alerg. Carcasa de calatorie cu care vin este perfecta pentru a le arunca in geanta de la laptop sau in bagaj atunci cand calatoresc! Mare fan.

12/01/2019

Utile la antrenament

Am decis sa achizitionez aceste casti pentru alergare (nu sunt eu cea mai mare sportiva) si din cauza asta nu prea aveam tragere de inima sa ies sa alerg, ma plictiseam repede si renuntam, acum s-a schimbat cu totul situatia, e mai mare dragul sa ies parca nici nu mai obosesc atat de tare cand alerg cu muzica data la volum maxim. Sunt foarte multumita de casti.

 • 1 out of 1 people found this review useful.
11/27/2019

Foarte comode

Functioneaza bine pentru exercitii fizice. Nu incurca deloc, la un moment dat nici nu le mai simti in ureche.

11/23/2019

Multumit

Calitatea sunetului este decenta. Nu este cea mai mare, in special la joase, dar asta este de asteptat in acest interval de pret.

11/22/2019

Comode

Extrem de confortabil. Cum ar fi, WOW. Nu am purtat niciodata o pereche de casti in raza asta de pret mai confortabile.

11/21/2019

Nimic de reprosat

De obicei nu vorbesc despre accesorii, dar cutia in care vin este absolut grozava. Thumbs up Tribit. In rest sunt comode, foarte usoare si practice. Sunetul este bogat microfonul ajuta si el destul de mult in cazul in care mai primesti un telefon.

11/17/2019

Nota 10

in mod extraordinar, aceste casti Bluetooth sunt foarte bune pentru antrenament si alergare, de asemenea, incarcare rapida, in plus vin cu o carcasa foarte utila pentru transport sau depozitare.

11/16/2019

Bune pentru o pereche de casti nu foarte scumpe

Castile se incarca rapid si unde sunt usor de asociat. Sunetul este foarte bun, iar basul foarte puternic. Fixarea din spatele urechilor este confortabila, chiar daca port ochelari. Singurul minus a fost ca Bluetooth s-a deconectat cand m-am indepartat de telefonul mobil. Dar s-a reconectat rapid. In general, o casca buna. Le dau o nota de 4 din 5.

11/13/2019

Foarte utile

Le-am cumparat pentru prietenul meu, le foloseste in timp ce se antreneaza pentru un triatlon, le iubeste.

11/06/2019

Produs de calitate

Am comandat aceste casti pentru fica mea de 13 ani. stiu ca anuleaza zgomotul pentru ca nu raspunde niciodata cand o sun. Este foarte incantata de ele.

10/25/2019

ok

Isi fac treaba foare bine.

10/23/2019

Practice

Le folosesc si la sala, si cand merg pe bicicleta si mai nou la alergare, bateria rezista mult, sunetul este placut, si stau foarte bine in ureche

10/22/2019

Bune

Se incarca rapid prin micro-USB si dureaza sase pana la opt ore bune. (Nu am testat pe larg.)

10/14/2019

Merita

Sunet clar, nu au bassul foarte puternic, dar sunt placute la ascultare

10/07/2019

Bune

Sunt ok