Plati securizate cu cardul prin intermediul MobilPay

Sunt acceptate toate cardurile Visa, Visa Electron, Maestro sau Master Card, indiferent de moneda in care sunt emise. In cazul in care acestea sunt emise in alta moneda decat leul romanesc, se va face conversia automata in lei la cursul valutar al bancii emitente din ziua respectiva.

Informatiile de pe card sunt transmise printr-un canal criptat SSL si procesate de catre mobilPay, care asigura securitatea si confidentialitatea acestora. Informatiile nu pot fi accesate de catre Tribit Romania sau alte parti terte, nu sunt stocate pe server si nu sunt folosite in alt scop decat procesarea platii respective. Pentru mai multe detalii privind termenii si conditiile sau politica de confidentialitate a mobilPay, va rugam sa vizitati https://www.mobilpay.ro

MobilPay este un procesator specializat in asigurarea securitatii, confidentialitatii si conformitatii platilor prin intermediul cardului. Daca datele transmise sunt corecte si tranzactia este valida, veti primi un email de confirmare a efectuarii platii si un mesaj de multumire pe ecran, in caz contrar veti primi un mesaj de eroare.

Petru plata cu cardul Tribit Romania nu percepe niciun comision suplimentar, insa este posibil ca banca emitenta a cardului sa perceapa astfel de taxe.

mobilPay